Улюблена страва альміри турсин: м’ясо по-тайськи з овочами

0
18

красуня альміра турсин відразу полюбилася публіці, зігравши головну роль в культовій стрічці акана сатаєва”томіріс”. У фільмі непрофесійна актриса органічно вписалася в образ безстрашної цариці массагетов.

Крім успіху на акторському терені, альміра турсин є сертифікованим жіночим коуч-профорієнтатором, а також директором оргкомітету центрально-азіатського конгресу ділових жінок.

А ще красуня актриса успішно поєднує роль щасливої дружини, турботливої матері і прекрасної домогосподарки.

Сьогодні поговоримо про гастрономічні пристрасті альміри турсин – дізнаємося рецепт приготування смачного і ситного страви.

Отже, м’ясо по-тайськи – це простий і смачний спосіб приготування м’яса, з яким впораються навіть початківці господині.

Ваші домашні будуть в захваті від літніх ароматів овочів, в поєднанні з соковитим м’ясом. Обов’язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • м’ясо-500 г;
  • болгарський перець-3 шт;
  • цибулина – 1 шт;
  • гострий перець – 1 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • мелений імбир – 1 ч.л.;
  • соєвий соус – 150 мл;
  • оцет – 1 ч. Л.;
  • цукор – 2 ст. Л.;
  • часникова сіль – за смаком;
  • суміш перців;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. ріжемо овочі: цибулю – соломкою, перець – ромбиками, гострий перець – кільцями.
  2. м’ясо ріжемо соломкою.
  3. прогріваємо масло і висипаємо в нього цукор. Коли цукор розплавиться і перетвориться в золотисту карамель, відправляємо в масло м’ясо.
  4. м’ясо обсмажуємо і залишаємо гаситися хвилин на 20.
  5. як тільки м’ясо буде готове, додаємо вогонь і засипаємо подрібнений часник і імбир.
  6. обсмажуємо близько 30 секунд.
  7. потім додаємо цибулю (весь час помішувати), обсмажуємо його 1-2 хвилини.
  8. додаємо соєвий соус, сіль, перець.
  9. перемішуємо і додаємо солодкий і гострий перець.
  10. обсмажуємо 2 хвилини і страва готова.⠀

Приємного апетиту!