Скільки варити яловичий язик для салату

0
11

хочете приготувати страву з яловичим язиком, але не знаєте, як правильно підготувати м’ясо? ми розповімо, скільки варити яловичий язик, щоб він був соковитим і смачним.

Отже, як варити мову:

  • розморожуємо яловичий язик. Якщо м’ясо було в холодильнику, залиште його на кухні, поки воно не досягне кімнатної температури.
  • перед тим як варити мову, замочіть його на півгодини у воді.
  • очищаємо м’ясо і зрізаємо жир і все зайве.
  • поміщаємо в каструлю з водою мову і ставимо на вогонь.
  • як тільки вода закипить, знімаємо піну, зменшуємо вогонь і готуємо близько 15 хвилин.

читайте також: паштет з печінки яловичої: рецепт в домашніх умовах

  • зливаємо воду і промиваємо мову.

Джерело фото: heaclub.ru

  • набираємо нову каструлю води і чекаємо, коли закипить.
  • знову занурюємо в воду мову і додаємо сіль.
  • зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і варимо 2,5–3,5 години.
  • незадовго до закінчення приготування додайте у воду лавровий лист.
  • занурюємо готове м’ясо в холодну воду на 10 хвилин і знімаємо грубу шкірку.

Якщо хочете додати мові додатковий аромат і смак, покладіть в каструлю моркву, цибулю і перець горошком.

Тепер ви знаєте, як приготувати яловичий язик. Готове м’ясо можна додати в різні салати або загорнути у фольгу, помістити в холодильник і використовувати для нарізки на стіл.

Смачного!

читайте також: незвичайні салати для гостей