Паска в хлібопічці! Кращі рецепти з покроковими фото!

0
71

Будь-яка Великдень не проходить без паски. Але що якщо замість звичних проблем спробувати зробити паску в хлібопічці? Покрокові універсальні рецепти паски в хлібопічці з фото вже тут!

Зміст:

  • Примхи хлібопічки не проблема, якщо потрібно приготувати паску!
  • Універсальний рецепт простого і смачної паски в хлібопічці
  • Рецепт паски з сиром для будь хлібопічки
  • Як спекти паску в хлібопічці Редмонт
  • Рецепт приготування паски в хлібопічці Кенвуд
  • Рецепт паски для моделі хлібопічки Панасонік
  • Приготування повітряного паски в хлібопічці Мулинекс

Примхи хлібопічки не проблема, якщо потрібно приготувати паску!

Ми з Вами прекрасно знаємо капризи чудового кухонного помічника. І закладати продукти потрібно поетапно, і пропорції суворо дотримуватися. Причому у багатьох марок обладнання є свої особливості.

Тому я вирішила описати і загальні принципи випікання пасок у хлібопічках, і виділити приготування великодніх виробів на найпоширеніших моделях. Думаю, що це буде резонно.

Універсальний рецепт простого і смачної паски в хлібопічці

Що можна сказати про це рецепті? Я б назвала його традиційним, в чому власне і полягає її привабливість. І ще б додала, що це свідомо успішний результат і смачна паска на столі.

Які продукти потрібно підготувати

  • 3 шт. яєць
  • Тепленької водички 180 мл
  • Масла вершкового масла 3 ст. л.
  • 3 ст. л. меду
  • Борошна 3 ст.
  • Цукру 1 ст. л.
  • Солі 1,5 ч. л.
  • Маку 1,5 ч. л.
  • Сухих дріжджів 1 ч. л.

Раджу заздалегідь вийняти масло з холодильника. Воно знадобиться розм’якшеним.

Як спекти паску в хлібопічці

  • Заллємо в відерце теплу кип’ячену воду.

  • Слідом відправимо яйця.

  • Додамо м’яке масло і мед.

  • Потім додаємо просіяне борошно.

  • За борошном відправимо цукор.

  • Потім додамо мак.

  • В останню чергу відправимо в чашу дріжджі.

  • Виставимо піч на режим «Хліб» і середню ступінь рум’яності.

  • По готовності дістанемо виріб і поставимо його на гратчасту підставку, що – б не відсирів.

  • Коли трохи охолоне, прикрасимо глазур’ю і присипкою.
  • Залишається тільки посвятити паску, спробувати і порадіти тому, що в будинку є такий чудовий кухонний помічник.

    Рецепт паски з сиром для будь хлібопічки

    Мені дуже сподобався цей рецепт, тому з задоволенням пропоную його Вам. Чому, запитаєте? Так через сиру! Завдяки йому, паска виходить по-справжньому святковим.

    Необхідні інгредієнти

    • Борошно 600 гр.
    • Яйця 4 шт.
    • Сир 200 гр.
    • Масло рослинне 2 ст. л.
    • Родзинки 50 гр.
    • Мед 2 ч. л.
    • Дріжджі сухі 1 ч. л.

    Як приготувати

  • Розпарити родзинки в гарячій воді, потім промити і висушити.

  • Сир перетерти через сито.
  • У чашу апарату закласти борошно.

  • Додати масло та інші продукти.
  • Виставити програму для випікання, яка існує на Вашій хлібопічці. «Солодкий хліб», наприклад, або «Здоба».

  • По готовності дати трохи охолонути, прикрасити на свій розсуд.

  • Ось так, завдяки хлібопічці, можна приготувати до свята унікальний паска. Приємного апетиту!

    Як спекти паску в хлібопічці Редмонт

    Незвичайно смачний паска можуть спекти володарі моделі Редмонд – ароматний, зі смаком лимона. Додавання вершків робить його дуже ніжним і пишним.

    Перелік інгредієнтів

    • Вершки – три чверті склянки
    • Сік 1 середнього лимона
    • Цедра лимонна – 2 ч. л.
    • Масло вершкове – 0,5 ст.
    • Яйця – 3 – 4 шт. в залежності від розміру
    • Ванілін – трохи менше 0,5 ч. л.
    • Борошно – 2,5 склянки
    • Цукор – 1,5 ст.
    • Дріжджі сухі 1,5 ч. л.
    • Мак – 1 ч. л.

    Покрокова інструкція приготування

  • За допомогою дрібної терки отримати цедру лимона.

  • З цього ж лимона вичавити сік. Процідити його, що – б не траплялися насіння і м’якоть.
  • Масло розтопити на водяній бані до рідкої консистенції.
  • Відправити в чашу рідкі складові – вершки, масло, лимонний сік. Врахуйте, що змішувати їх не слід.

  • Відкласти одне яйце в бік, решта закласти в загальний котел.
  • Сюди ж направити ванілін, цукор, мак, борошно і дріжджі.

  • Виставити режим «Здоба» (під номером 7).
  • Вказати вага один кілограм, натиснути кнопку запуску.

  • А тепер дивіться: якщо Ви хочете отримати рум’яну верхівку, то за годину до закінчення процесу потрібно змастити верх залишилися яйцем. Якщо Вас влаштовує ніжно – світлий верх, то можна обійтися і без цієї процедури. Все одно паска буде прикрашатися глазур’ю. Добре буде по – всякому.

  • По готовності виріб акуратно вийняти, дати трохи охолонути.
  • Обмазати верхівку глазур’ю, прикрасити присипкою.

  • Можу точно сказати – хто спробує таку смакоту, відразу побіжить в магазин за хлібопічкою.

    Рецепт приготування паски в хлібопічці Кенвуд

    У Вас стоїть на кухні Кенвуд? Можете не турбуватися за великодню випічку. Щоб свято вдалося, візьміть на озброєння цей чудовий рецептик і все. Паска виходить незрівнянний. Ще б пак, він же з сирним сиром!

    Необхідні продукти для випічки

    • Вода – 0,5 ст.
    • Молоко – 0,5 ст.
    • Сир сирний – 100 гр.
    • Борошно 4 ст.
    • Масло вершкове – 0,5 ст.
    • Цукор – 0,5 ст.
    • Дріжджі швидкорозчинні – 2 ч. л.
    • Родзинки – 50 гр.(при наявності спеціального диспенсера).

    Візьміть собі на замітку

  • Вода і молоко повинні бути теплими, всі інші інгредієнти кімнатної температури. Це дозволить тесту швидко і добре піднятися.
  • Сирний сир бажано вибирати такий, що – б по консистенції він нагадував вершковий. Структура готового виробу тоді буде ніжною, без грудочок.
  • Після кожного додавання інгредієнта бажано вимішування. Ця процедура дозволить тесту насититися повітрям.
  • При бажанні, в продуктовий склад можна додати трохи ванілі та кориці. Паска буде набагато пахучіше.
  • Процес випікання

  • Масло розтопити, дати трохи охолонути.
  • Закласти всі продукти у відерце.

  • Вибрати режим «Тісто».
  • Після першого замісу додати родзинки при наявності диспенсера. Якщо такого немає, краще з родзинками не ризикувати.
  • Встановити «Основний» режим. При необхідності вказати вага 1 кг. і середню ступінь рум’яності.
  • За сигналом акуратно вийняти паска, дати трохи охолонути.

  • Обмазати верхівку білосніжною глазур’ю.
  • До чого дійшов прогрес! Навіть самі зайняті жінки можуть побалувати сім’ю домашньою випічкою. Та ще якою смачною!

    Рецепт паски для моделі хлібопічки Панасонік

    Думаю, Ви погодитеся зі мною, що не буває несмачних пасок. Усі гарні по – своєму. Родзинка цього рецепту – сухофрукти і горіхи, які надають виробу незвичайний смак і аромат.

    Продуктовий склад для паски в Панасонике

    • Пшеничного борошна 450 гр.
    • Солі 0,5 ч. л.
    • 4 шт. яєць
    • Цукру 4 ст. л.
    • 1 ч. л. ваніліну
    • Вершкового масла 100 гр.
    • Води 50 мл
    • Сухофруктів і горіхів – диспенсер повністю
    • Сухих дріжджів 2,5 ч. л.

    Продукти повинні бути однакової температури. Значить є сенс дістати їх з холодильника заздалегідь.

    Окремо потрібно приготувати продукти для глазурі

    • Цукру 100 гр.
    • Яєчних білків 2 шт.
    • Кондитерської присипки необхідну кількість.

    Технологічний процес приготування

  • Горіхи подрібнити будь-яким способом. Відмінно з цим впорається кухонний комбайн.

  • Сухофрукти замочити у воді. Потім промити, висушити. Нарізати невеликими шматочками.

  • Викласти горіхи і фруктову нарізку в диспенсер. Програма самостійно відправить їх у тісто в належний час.

  • Закласти всі продукти в чашу апарату. Врахуйте, будь ласка, що це потрібно робити в тій послідовності, в якій вказано склад інгредієнтів. Тобто починати з борошна, і так далі. І ще один нюанс: не замінюйте масло маргарином, ефект буде не той.

  • Виставити програму «Паска» і чекати сигналу про готовність. Після чого акуратно вийняти виріб і прикрасити глазур’ю з присипкою.

  • Дуже смачна паска. І зауважте, без особливих зусиль. Сам собі турбувався. Краса, та й годі!

    Приготування повітряного паски в хлібопічці Мулинекс

    Підбираючи варіанти для себе і подружок (вони мені довіряють чомусь), я зробила висновок, що в кожної хлібопічці можна спекти чудовий паска. Мулинекс не виняток. І також може порадувати власників відмінною пасхальною випічкою. Ось давайте подивимося, на що здатна ця чудова техніка.

    Для одного виробу в Мулинексе знадобляться

    • Дріжджів 1 т. л. (маються на увазі сухі)
    • 0,5 кг борошна
    • Молока 250 мл
    • 4 шт. яєць
    • Цукру 150 гр.
    • Масла вершкового масла 150 гр.
    • Родзинок 150 гр.(можна використовувати цукати і курагу)
    • Цедри будь-якого цитрусового 1 ч. л.
    • Щіпка ванілі
    • Солі щіпка.

    Процес приготування

  • Відлийте в каструльку половину молочка, нагрійте його до теплого стану. Зауважте – теплий, а не гарячий.

  • Відправте в нього дріжджі, розмішайте до повного розчинення.
  • У відерце хлібопічки просійте половину склянки борошна.
  • Увімкніть режим замісу на 2 – 3 хв.
  • Після цього поставте в тепле місце на 20 – 25 хв. Не забудьте прикрити відерце.

  • Візьміть окремий посуд, просійте туди 100 гр. борошна.

  • Закип’ятіть молоко, що залишилося, влийте його в борошно. Гарненько розмішайте до однорідності.

  • Об’єднайте опару з запареною борошном, гарненько вимісіть. Відставте тісто в тепле місце на одну годину.
  • В окремому посуді об’єднайте 4 желточка, цукор, ванілін, цедру і сіль. Розмішайте до однорідності.

  • Вершкове масло розтопіть.
  • Відправте в тісто олію, яєчну суміш і решту борошна.
  • Вимішуйте масу в хлібопічці 15 хв.
  • Родзинки обваляйте в борошні, відправте до загальної маси.

  • Вимішане тісто відставте на дві години.

  • Випікайте паска протягом однієї години в режимі «Солодкий хліб».

  • По готовності дайте трохи охолонути і прикрасьте глазур’ю і присипкою.
  • Завдяки хлібопічці, здоба вийшла дійсно повітряної. І дуже смачною додачу.

    Мені буде дуже приємно, якщо моя добірка рецептів дозволить Вам заощадити час і приготувати смачні паски. Пишіть у коментарях про свої успіхи, надсилайте фотки – порадіємо разом великодніх шедеврів. А поки до нових зустрічей!

    Джерело: http://hch.com.ua/

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here