Найлегший торт: рецепт в домашніх умовах

0
18

торти домашні-найсмачніші ласощі. Багато рецептів складні у виконанні, тому господині печуть вкусняшку рідко, приурочуючи до якого-небудь свята. Торт, легкий в приготуванні, годиться для повсякденного меню.

Пропонуємо прості рецепти тортів на будь-який смак:

Медовик

Для його приготування знадобляться такі продукти:

  • мед рідкий-200-300 г (10-15 столових ложок);
  • яйця-5 шт.;
  • сметана-200 г;
  • цукор-200 г;
  • сода — 1 ч. Л.;
  • борошно — 0,5 кг;
  • йогурт — 400 г;
  • цукрова пудра — 100 г;
  • ваніль — щіпка;
  • волоські горіхи — 200 г.

Випікайте і збирайте торт так:

  1. збийте яйця з цукром, додайте сметану і соду, влийте тонкою цівкою мед.
  2. потім повільно сипте борошно і вимішуйте тісто.
  3. випікайте корж у формі з високими бортиками. Попередньо змастіть його дно і стінки вершковим маслом, заповніть форму тестом і відправляйте в духову шафу на 35 хвилин. Температура випікання – 200 °с.
  4. крем зробіть з йогурту і цукрової пудри. Додайте ваніль.
  5. підсмажте на сухій сковорідці горіхи і подрібніть їх.
  6. готове тісто розділіть на 3-4 коржа.
  7. змащуйте кожен шар кремом і посипайте горіхами.

читайте також: торт на швидку руку з заварним кремом

Торт на сковороді

Рецепт торта наступний:

  • борошно – 575 г;
  • згущене молоко — 400 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • сода — 1 ч. Л.;
  • цукор — 200 г;
  • лимонний сік — 1 ст. Л.;
  • ванільний цукор-10 г;
  • молоко — 800 мл.

Не знаєте, як зробити торт на сковороді? скористайтеся покроковим керівництвом:

  1. змішайте згущене молоко, одне яйце і борошно.
  2. погасіть соду лимонним соком і додайте в тісто.
  3. розімніть тісто, щоб не було грудок. Розділіть його на 8 кульок і розкачайте тонкі коржі приблизно за розміром сковороди.
  4. смажте коржі без масла, перевертаючи і знімаючи через 2 хвилини.
  5. збийте яйце з цукром, молоком, борошном (75 г) і ванільним цукром. Поваріть суміш на слабкому вогні до загустіння.
  6. намажте кожен корж, зверху посипте тортик тертим шоколадом крихтою з печива.

Торт з пісочного тіста

Легкий торт готуйте з таких продуктів:

  • борошно-0,5 кг;
  • цукор — 400 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • розпушувач — 10 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • сир — 0,5 кг.

Щоб приготувати торт швидко і смачно, дотримуйтесь інструкції:

  1. заморожене масло натріть на тертці, додайте борошно, цукор і розпушувач. Вимісити тісто руками.
  2. для начинки збийте яйця з цукром, додайте до них сир.
  3. форму для випікання застеліть пергаментним папером, розподіліть половину тіста, змастіть його начинкою і покрийте другою частиною тіста.
  4. розігрійте духовку до 180 °с і випікайте торт протягом півгодини.
  5. готову солодкість посипте цукровою пудрою.

Легкі торти припадуть до смаку всім. Готувати їх захочеться кожен день. Але не зловживайте солодощами! балуйте себе і рідних тортами в міру.

читайте також: бісквітний торт з кремом зі згущеного молока і масла