Курячі гомілки в конвертиках з листкового тіста від Ірини Агибаловой.

0
25




Колишня учасниця головної російської телестройки «Дом-2» Ірина Олександрівна Агібалова на своєму особистому прикладі показується, що в 53 роки рано вести одноманітний спосіб життя з інтересами у вигляді маринадів, солінь і успішності онуків. Жінка, звичайно, обожнює своїх нащадків, однак багато займається собою, бізнесом і приділяє увагу чоловікові. Так, господиня з Ірини теж відмінна, а її кулінарна рубрика в мікроблозі — тому безумовний доказ.

Треба сказати, що затейница з Ірини Агибаловой ще та. Вона неодноразово демонструвала передплатникам свого Instagram-аккаунта (яких у неї, треба визнати, більше 600 тисяч), що з найпростіших продуктів можна приготувати маленький шедевр. Приміром, жінка розповіла і показала, як швидко і смачно приготувати качині потрухи.

Хочете смачно готувати своїм близьким? Тоді рецепти від Агибаловой вам напевно знадобляться. Правда, треба враховувати, що Ірина досить часто на дієті, то проводить розвантажувальні дні, але і на такі випадки у неї є рецепти. А ось своїх дітей і онуків вона зазвичай зустрічає рясної і дуже апетитною їжею.

Куриные голени в конвертиках из слоеного теста от Ирины Агибаловой

Не так давно на сторінці Ірини з’явився ще один рецепт. На цей раз жінка приготувала курячі гомілки в конвертиках з листкового тіста на картопляно-грибний подушці.

Процес приготування:
1. Для приготування знадобиться листкове тісто, підійде як бездріжджове, так і дріжджове, покупне або домашнє. Гомілки промити і витерти насухо. Натерти сіллю з часником і перцем, обсмажити на розігрітому рослинному маслі до готовності.

2. Гриби нарізати великими шматочками, цибулю — дрібними кубиками. Обсмажити в тому ж маслі, де готувалася курка. Спочатку пасерувати цибулю, а потім додати шампіньйони і довести їх до готовності. Паралельно відварити картоплю в підсоленій воді до повної готовності. Потім злити всю рідину і розім’яти в пюре, додавши вершкове масло. З’єднати смажені гриби і картопляне пюре. Перемішати, довести кількість солі і перцю за смаком. Начинка готова.

3. Тісто розкачати до товщини приблизно 3 мм і нарізати на квадрати 15х15 см (кількість квадратів має дорівнювати кількості гомілок). З обрізків листкового тіста сформувати невеликі коржі і викласти їх по центру квадратів — за рахунок цього дно мішечків не розмокати від начинки і рватися.
Викласти картопляно-грибну начинку — приблизно по 2 столові ложки на кожен квадрат.
Зверху вертикально поставити курячу ніжку.

4. Підняти краї тіста, збираючи їх навколо гомілки у вигляді мішечка. Щоб зафіксувати форму, обв’язати ниткою сиру чечіль, не занадто туго. Стирчала кісточку обмотати фольгою, щоб вона не подгорала. Викласти заготовки на деко, вистелений пергаментом, змастити мішечки збовтаним жовтком і відправити в заздалегідь розігріту духовку.

5. Запікати при 180 градусах протягом 25-30 хвилин, до рум’яності.

Куриные голени в конвертиках из слоеного теста от Ирины Агибаловой

Рецепт господиням сподобався, а деякі почали відразу ж втілювати побачене не своїй кухні.

«Заморочисто. Але варто спробувати. Думаю, чоловікам сподобається моїм»

«Я таке вже пробувала готувати. Смачно»

«Готувала такі гомілки на святкову вечерю (чоловіка день народження). Дуже смачно, красиво і незвично»

«Тільки що зробила. Дуже смачно вийшло, дякую за рецепт»

«Я такі мішечки давно роблю, вся сім’я любить»

«Дуже смачно і ситно виходить, спасибі»

Звичайно, таке страву господиня зайнята навряд чи стане готувати кожен день. Однак у вихідний день або для сімейних посиденьок на дачі можна задіяти на кухні всю сім’ю. До того ж, такі гомілки хороші і в холодному вигляді.

Куриные голени в конвертиках из слоеного теста от Ирины Агибаловой