Крем для медового торта зі згущеним молоком і маслом

0
23

успіх “медовика” на 90% залежить від того, яку просочення використовуєте для коржів. Щоб торт вийшов ніжним, зробіть спеціальний крем для медового торта на масляній основі. Представлені рекомендації допоможуть створити диво кондитерського мистецтва.

Медовий торт-відмінний десерт, який прекрасно підійде як для буденного чаювання, так і для святкового. Готувати його просто, тому багато господинь вибирають цей варіант випічки, коли мова заходить про підготовку солодкого столу.

Найважливіша складова цієї страви, яка робить його особливо ніжним і смачним, — крем для торта. Від його консистенції і здатності просочувати коржі залежать основні смакові показники десерту.

Найчастіше господині готують медовий торт зі згущеним молоком. Це найбільш популярний варіант приготування такого солодкого страви. Крем для “медовика”, рецепт якого пропонуємо випробувати, вже став класичним.

Для нього знадобиться банку згущеного молока і двохсотграмова пачка вершкового масла. Якщо хочете дізнатися, як зробити крем для торта, щоб гості прийшли в захоплення, то ось детальна інструкція.

Зробіть три простих кроки і створіть ідеальний, дивовижно смачний, з ніжною вершковою текстурою крем для торта зі згущеного молока:

крок 1. візьміть масло з холодильника і залиште нагріватися при кімнатній температурі. Час, який буде потрібно для досягнення потрібної кондиції продукту, — 30-40 хвилин.

крок 2. у глибокій ємності з’єднайте масло зі згущеним молоком.

крок 3. збивайте мікс продуктів протягом 3-4 хвилин до отримання однорідної маси.

Просочення намажте відразу ж після приготування. Готовий торт залиште на 60 хвилин в кімнаті, а потім винесіть в прохолодне місце.

Смачний крем для торта вийде, якщо замініть звичайну згущене молоко вареної. Тоді крем придбає гарний шоколадний колір, а його смак нагадає іриски.

читайте також: сметанний крем: рецепт для торта

Якщо цей варіант здається занадто калорійним, то випробуйте інші креми для торта «медовик». Прекрасна просочення вийде, якщо змішати:

  • згущене молоко – 250 мл;
  • вершкове масло — 90-120 г;
  • молоко — 1 стакан;
  • цукор — 2 ст. Л.;
  • крохмаль — 2 ст. Л.

Як приготувати крем для торта з таких продуктів? все дуже просто:

  1. влийте в каструлю молоко (20-30 г залиште, щоб розвести крохмаль), додайте цукор.
  2. розведіть в молоці крохмаль і влийте в закипаючу суміш. Помішуйте, щоб не утворилися грудочки. Вимкніть, коли загусне, і залиште остигати.
  3. змішайте згущене молоко з маслом і влийте остигнула суміш.
  4. збийте все міксером.

Цей крем менш калорійний, ніж класичний, а смакові якості і властивості залишаються на висоті.

У процесі виготовлення класичного крему для» медовика ” вибирайте тільки згущене молоко. Продукт, приготований з сухого молока, для цих цілей не підійде. Вершкове масло не повинно містити рослинних компонентів.

Купуйте тільки свіжі продукти. Урізноманітніть смак крему добавками: лимонною або апельсиновою цедрою, ванільною есенцією та ін.

А як ви робите крем для “медовика”?

читайте також: торт” черепаха”: рецепт зі сметаною