Кавово-молочне желе.

0
27




Влітку так і хочеться чого-небудь незвичайного. Ми пропонуємо вам спробувати кавово-молочне желе, яке має всі шанси стати вашим улюбленим десертом цього місяця.

Інгредієнти:

— 30 мл еспрессо,
— 1 уп. желатину,
— 50 мл. молока,
— 25 мл цукрового сиропу,
— 25 мл ванільного сиропу.

Спосіб приготування:

В теплу каву додати желатин і цукровий сироп. Перемішати до повного розчинення. Потім у тепле молоко додати желатин і ванільний сироп, також перемішати до повного розчинення. Налити в одноразові контейнери і поставити в холодильник до повного загустіння. Перед подачею нарізати молочне желе і кавове желе кубиками.

Викласти в келих «куля». Подавати з чайною ложкою. При бажанні можна робити алкогольних.

Посилання по темі:

10 напоїв, що зберігають молодість