Глінтвейн від застуди: 4 рецепта на будь-який смак

0
19

рецепт 2 : візьміть ті ж самі інгредієнти, що і в першому випадку, але замість цукру покладіть 2 столових ложки меду. Вибір меду залежить від ваших смакових уподобань. Далі все робіть так, як було описано вище. Незважаючи на настільки незначну різницю в рецептурі, цей глінтвейн від застуди матиме вже зовсім інший смак.

рецепт 3 : в даному варіанті на літр вина до апельсину ще можна додати нарізане тонкими скибочками кисле яблуко, а до спецій — кілька горошин чорного перцю. Але пам’ятайте: якщо ви переборщите з яблуком — біди не буде, а ось якщо надмірно розщедріться на чорний перець, то навряд чи зможете такий глінтвейн від застуди не тільки пити, але навіть пробувати.

рецепт 4 : для приготування цього напою вам обов’язково потрібно вино марки»кагор”. Налийте 150 грам в емальований посуд, покладіть туди сік половинки лимона, додайте 5 штук гвоздики і дрібку кориці. Суміш потрібно підігрівати на повільному вогні, постійно помішуючи. П’ється такий глінтвейн від застуди гарячим, але дуже маленькими ковтками.