Цибульний суп: рецепт дієтичний

0
13

вирішили зайнятися фігурою і підбираєте меню? у мережі з’явилися рекомендації щодо новомодної цибулевої дієти. Якщо зацікавилися нею, тоді ця стаття буде до речі. Пропонуємо зробити цибульний суп, рецепт якого передбачає мінімум калорій і надовго позбавляє від відчуття голоду.

Цибулевий суп: рецепт

Цибульний суп — французьке блюдо. Для його приготування використовують сири різних сортів, а також крутони або грінки.

Для дам, які вирішили схуднути, такий варіант не підходить. В цілому будь-які супи, рецепт яких передбачає використання інгредієнтів з високим вмістом вуглеводів і жирів, зашкодить фігурі.

Тому зробіть суп, рецепт якого складається з простих продуктів і мінімуму жирів:

  • ріпчаста цибуля-0,8 кг;
  • селера — 0,3 кг;
  • оливкова олія — 3 ст. Л.;
  • чебрець — 1 ч. Л.;
  • вода — 1 л.

Сіль і перець додавайте, орієнтуючись на власні смакові відчуття. Можете використовувати в якості доповнення орегано або базилік.

Цей склад не просто наситить, а прискорить обмінні процеси. Тому схуднення піде швидше.

читайте також: рибна солянка: як приготувати

Як приготувати цибульний суп для схуднення

Особливих секретів у приготуванні цієї страви немає. Деякі кулінари радять робити зажарку з оливкової олії і пшеничного борошна. Суп буде густішим, але користі менше, та й калорійність його збільшиться. А значить, для схуднення ця порада не допоможе.

Зробіть суп так:

  1. очистіть цибулю, помийте і пошинкуйте півкільцями.
  2. селера очистіть і наріжте соломкою.
  3. вилийте в сотейник оливкову олію і викладіть туди цибулю. Обсмажте протягом 7-9 хвилин, висипте селера, посоліть, поперчіть, додайте трави і тушкуйте ще 20 хвилин.
  4. влийте кип’ячену воду в ємність, де тушкуйте цибулю і селеру. Доведіть до кипіння.

За бажанням додайте дрібно посічену зелень. Такий суп можете варити на овочевому або курячому бульйоні.

Ця дієтична страва допоможе швидко скинути зайві кілограми. Воно легке, швидко засвоюється організмом і наповнює його енергією.

Цибульний суп відмінно підійде для обіду. Їжте його протягом 21 дня і оцініть зміни фігури.

читайте також: салати: легкі рецепти святкові