Човники з кабачка зі смаженою куркою, солодким перцем і сиром

0
14

Човники з кабачків фаршировані м’ясом

Пропоную вам приготувати смачне і ситне блюдо з сезонних кабачків. Начинку для човників ми зробимо з філе стегна курки, з помідорами, солодким перцем. За традицією, човники прикрасять рум’яні шапочки з тертого сиру.

Мій рецепт підходить для всіх типів харчування. В першу чергу, для кето харчування, лоукарб, діабетичного. На цих типах човники-повноцінне самостійне блюдо. На звичайному харчуванні, ви можете додати хліб або гарнір.

Як приготувати “човники з кабачка зі смаженою куркою, солодким перцем і сиром” покроково з фото в домашніх умовах

Крок 2ссилка

Кабачок разрежем навпіл і видалимо насіннєву частину. Я не використовую її для фаршу човників, так як вона дає водянистість. Потім я варю суп з насіннєвою м’якоттю кабачків. Дно човники трохи зріжемо для стійкості.

Крок 3силання

У деко наллємо трохи гарячої води, покладемо човники і поставимо в гарячу духовку на десять хвилин.

Крок 8силання

Начинка для човників готова.

Крок 9силання

Дістанемо човники з духовки. Викладемо начинку і посиплемо сиром. Поставимо в духовку на 10-15 хвилин. Кабачки виходять аль денте. Що дозволяє їх згодом, якщо не з’їли відразу, розігрівати без зайвої водянистості.